Golvslipning & Golvläggning

Dags att slipa trägolven i Göteborg? Börjar vardagsrumsgolvet att se matt och repigt ut? Då kanske det är dags att slipa vardagsrumsgolvet. Ett nyslipat och nylackat parkettgolv ser inte bara snyggt ut, det är praktiskt också. Vi hjälper dig med slipning av alla trägolv.

Ett nytt golv både lyfter rummet och förändrar dess karaktär då golvet är en av de delar av ett rum som syns allra mest. Det är också den del av rummet som slits mest. Därför är det viktigt att välja rätt golv för rätt rum, det ska vara både vackert och tåligt. Det finns flera olika material att välja mellan, alla har de sina för- och nackdelar. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Golvslipning Göteborg utför alla typer av golvläggning i Göteborg med omnejd. Vi arbetar såväl mot privatpersoner, företag, föreningar, kommuner och bostadsrättsföreningar. 

Våra golvläggare hjälper er att slipa befintligt golv, installera golvvärme alla sorters golv; parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, massiva tiljor, hellimmad mosaikparkett och kubbgolv. Vi utför även olika typer av mattläggning. Linoleum, plast, vinyl och textil är de vanligast förekommande materialen. 

Om ni planerar att ändra planlösningen i samband med golvläggningen så kan vi hjälpa dig med byggarbeten som t. ex; flytta dörrar och fönster, dra ny el, ventilation och vvs samt sätta upp nya innerväggar och innertak. 

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 031-787 33 33

Gratis Offert

Kom igång nu genom att trycka på “Få Offert Nu”

Tjänster

Golvslipning Göteborg

© 2020 Goteborggolvslipning.se

Ring oss