Golvläggning Göteborg - Bra Priser!

Ett nytt golv är ofta en stor och långsiktig investering. När du investerar så mycket pengar är det viktigt att du får valuta för pengarna, det vill säga att resultatet blir som du vill ha det. När vi utför golventreprenader tar vi gärna ansvar för helheten – från underlag, golv och golvläggning, slipning och ytbehandling. Vi vill gärna stå som garant för helhet och funktion av hela kedjan.

Ett nytt golv förändrar rummets karaktär eftersom att golvytorna är det största “organet” i hemmet. Golven är också den yta som slits mest i hela bostaden. Av denna anledningen är det viktigt att ni väljer golv med omtanke. Golvet ska både ha en lång livslängd samtidigt som det ska vara stryktåligt och estetiskt vackert. Olika material har olika fördelar och nackdelar. Om vill lägga nytt golv med är osäker på vilket träslag du ska välja så hjälper vi dig att hitta rätt! 

Golvslipning Göteborg utför alla typer av golvläggning i Göteborgs kommun med omnejd. Vi arbetar såväl mot privatpersoner, företag, föreningar, kommuner och bostadsrättsföreningar. 

Våra golvläggare kan hjälpa er med parkettslipning, golvvärme samt golvläggning av alla sorters golv; parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett, massiva stavparkettgolv, massiva tiljor, hellimmad mosaikparkett och kubbgolv. Vi utför även olika typer av mattläggning. Linoleum, plast, vinyl och textil är de vanligast förekommande materialen. 

Om ni planerar att ändra planlösningen i samband med golvläggningen så kan vi hjälpa dig med byggarbeten som t. ex; flytta dörrar och fönster, dra ny el, ventilation och vvs samt sätta upp nya innerväggar och innertak. 

Lägga golv Göteborg

Under de senaste åren fått hundratals nöjda kunder som har anlitat oss som golvläggare i Göteborg, se våran referens lista för mer information.

Vi har en egen snickeriverkstad där vi kan tillverka intarsia, lister trösklar, trappnosar, special stavar samt andra tillbehör till ert nya golv eller gamla golv.

  • Stavparkett i olika mönster samt friser.
  • Fiskbensparkett
  • Laminatgolv
  • Massiva tiljor
  • Lamellparkett
  • Furutiljor
  • Stavparkett
  • Intarsia samt detalj bilder .mm
Lägga fiskbensparkett? Detta är våran specialitet! Kontakta oss nu för kanske Göteborgs bästa pris på fiskben.

Nytt trägolv Göteborg

Vi erbjuder all typ av parkettläggning och golvläggning med massiv ekparkett alt lamellparkett eller massiva furugolv, i olika mönster såsom fiskbens mönster med fris eller infrästa åderlister och border.

Din lokala golvläggare i Göteborg – Inga mönster är omöjliga för oss!

Bra golvläggare göteborg

Letar du efter en bra golvläggare i Göteborg? Isåfall kan du kontakta oss för en helt förutsättningslös rådgivning och offert.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 031-787 33 33

Nytt Parkettgolv Göteborg

nytt Trägolv Göteborg
golvpoolen göteborg
Ring oss

Offert

Privatperson / företag?:

Område:

Tjänst:

Offert