Parkettslipning Göteborg

Vi slipar alla typer av parkett och trägolv.

Slipa parkettgolv Göteborg

Parkettgolv förekommer i flera olika trätyper och många olika mönster. De kan också vara av massivt trä eller av en lamellkonstruktion med ett 3-8 mm slitskikt. Det enda som är avgörande ur arbetssynpunkt vid slipning är ett beaktande av eventuella mönster, vilket man löser på plats.

Vanligast förekommande är ekparkett, då som massiv stavparkett lagda i längder eller ett fiskbensmönster inramad av en fris. Nyare lägenheter och hus har i större omfattning parkettgolv av lamelltyp, här också företrädesvis av ek.

Vi slipar alla typer av trägolv - helt dammfritt!

Vi slipar alla typer av parkettgolv och trägolv. Vi differentierar dem utefter två typer: parkettgolv och gran/furugolv. Dessa typer skiljer sig väsentligt och kräver sina olika arbetsmetoder och insatser. Därför debiterar vi per slipad och behandlad kvadratmeter utefter om det är parkett eller gran/furugolv. 

Som service för våra kunder bjuder vi på mindre reparationer och spackling av golv som understiger en halvtimmes arbetstid. Överstigande debiterar vi med arbetstid och materialkostnad.

I samband med de flesta golv förekommer trösklar. Är dessa av trä och väl synliga bör de oftast slipas samtidigt med golvet. För slipning och behandling av trösklar har vi styckpriser.

Värt att beakta är att golvslipning är ett bullrigt och dammigt arbete. Vi använder oss av effektiva damsugare till alla våra maskiner för att minimera damm i luften och spridning. Det gör att damm endast i undantagsfall uppfattas som störande. För att minimera risk för spridning av damm bör man stänga dörrar och fönster. Vet man med sig att man är extra försiktig med något, täck eller ställ då gärna undan detta.

Slipning av massiva trägolv

Massiva parkettgolv i olika träslag och mönster är något vi sysslar med ofta och som vi också har stor erfarenhet av. Vi använder oss uteslutet av de ledande leverantörerna när det gäller material.

Våra material och arbetsmetoder är...

1. Miljövänliga – produkterna hämtas från naturen.
2. Av tidlös design.
3. Ekonomiska – efter hårt slitage går de enkelt att fräscha upp genom slipning med diamanter.
4. Enkla att underhålla.

Dammfri parkettslipning

Vi använder dammfira slipmaskiner för parkettslipningen vilket ger helt plana golv och hög kvalitet. Dessutom arbetar vi snabbt och håller därför mycket konkurrenskraftiga priser.

Vårt tema är…
Att arbeta med miljön i främsta ledet. Detta ger ett långsiktigt hållbart såväl som ekonomiskt hållbart resultat.

Vår policy är…
– Hög kvalitet
– Bra priser
– Snabba insatser

Dags att slipa trägolven i Göteborg? Börjar vardagsrumsgolvet att se matt och repigt ut? Då kanske det är dags att slipa vardagsrumsgolvet. Ett nyslipat och nylackat parkettgolv ser inte bara snyggt ut, det är praktiskt också. Vi hjälper dig med slipning av alla trägolv.

Ring oss

Offert

Privatperson / företag?:

Område:

Tjänst:

Offert