För laminatälskaren – Pergo!

Med dessa helt nya format tar du ett nytt steg i hela ditt inredningstänkande. Den nya ytan, Genuin, som finns på fem dekorer, ger känslan av ett riktigt trägolv. Låt golvet visa vem du är med nya PERGO Expression.

Nu har Du just tagit ett steg. Kanske inte på ett Pergo golv, men in i Pergos värld. Här hoppas Pergo att du ska få inspiration och vägledning för att ge nytt liv och mer känsla till ditt hem. Eller kanske vill du bara vandra runt bland våra sidor. Oavsett vilket så hälsar man dig välkommen och hoppas du får en god behållning av vad man kan erbjuda.

Pergo var ett av de första företagen som mötte miljökraven för ISO 14001 certifiering. Återvinning är ett av nyckelorden in vår miljöpolicy. Mer än 80 % av vårt golvmaterial består av träspill från industrin. Vi använder bara förnyelsebara träslag som gran och tall – aldrig exotiska regnskogsarter. En annan miljömässig fördel med Pergo-golv är att de totalförbränns, så när Pergo bränns avger det samma naturliga rök som äkta trä. Därför kan vi återanvända spillet från vår fräsning och sågning till uppvärmning i vår fabrik. Vi är mycket stolta över arbetsmiljön i vår fabrik. Välstädat och arbetsvänligt och de eventuella miljömässiga nackdelarna har minimerats så mycket det bara är möjligt.

Leave a Comment

Ring oss

Offert

Privatperson / företag?:

Område:

Tjänst:

Offert